June 07, 2011

Holiday Time





Jumaat malam , kami baru sajee sampai ke Hotel . Fuhhh , penat pun tak ilang lagii taww . Tapi takan na terus tido kan kann ? Lagipunn kteorgg pun tak makan lagii . So , kteorg ajak papa and mama pegii i-City . Yahoo ! best gilaaa , tempat dea cantek sgtt . Tapi ramai orgg lah ohh , RIMAS pulaa tengok . HAHA then , kteorgg jalan jalan kat atas tuhh try masuk reptiles , fuh lamakk bnyak haiwan pelik and ade tuhh comel comel and lawaa taww colour deaa Ngee . Lepastuu , kteorg try masuk kat Snow Walk tuh . Dea siap bagii jacket and kalau tak pakai kasut pun bole sewa RM10 heee . Tapi aku degil , na juga pakai kasut flat tuhh . Then , bile masuk dlm . Fuyooohh , serious mcm snow betul . Then pegi ke tengahh , sejuk gilaaaaa . bergigil satu badan . smpai tangan pun dah na krem . then aku pulaa smpai na tergelincir taww shhhh HAHAH . Actly , tak bole snap photo pun kat dlm tuh . Tapi tengok smue bawak and pegangg camera . Ape lagii , snap jee lah photo kan kann ? HEHEH .








Sabtu pagi hingga petangg , kami berjalan dari ke Ikea smpai lahh ke PC shopping centre and The Curve . Agak kepenatan yee , aku dah mcm org tak betul bile kat dlm iKEA tuhh sbb ramai gilaaa orgg . TAK SUKAAA ! SESAKK ! hahaha , bak kate azy roslan . MACAM MACAM BAU ADA ! hahhaa . ituh lah kami hehe . then , bile tengah bayar . Adek dtg kat kteorgg ckp ade Awal Ashaari dpan dea . Hhaha , azy punya sukeeee . Sbb dea criknyaa Scha dea tuh . Minat sgt dea haha . Then , snggup tggalkan counter kat papa . kteorg pegi jumpa Awal . Azy berani tegur dulu ohh . Then Awal jawab dgn penuh senyuman . hehe , sgt handsome and friendly juga taww dea . Pastuu , azy tanya mane Scha ? Then Awal pun btau lahh yang Scha takde , Dea kat the Curve . Kan dea ade kedai kat sane . Try pegi sane jumpa dea , Bawak ramai ramai taww . Okay ape lagii . azy punya excited na jumpa Scha . fuhh , tak bole na kata ape lahh seyy HAHAH .
Dan akhirnyaa , kami berjumpaa di sana . Scha pun lawaaa tawww even without make up . Kecik jee org dea taww taww . Mmg sepadan lahh dgn Awal . Cantik && Handsome HEHEH . So , kami beli brang mereka . aku beli bangles and azy beli baju (:
Second , pegi iKEA balik . na lunch , then ade nmpak Shawal , Gambit and the others . Ohhhh aku dgn azy bergegas trunn hehehe . punyaaa excited na amek gmbaa . skali ramai artis kteorgg jumpa pade hari yg same HHEHE . then ,Shawal nmpak aku dea snyum and terkejut sbb mate aku berwarna biruu . lalala , then dea ckp dgn azy . awak awakk , adek kee ? azy ckp lahh haah adek . dea ckp lahh ohhh hehe kem salam adek ehh ? ngee . pastuhh , turn aku pulaa . smpaii org yg na interview dorgg punn , tunggu lame gilaa sudehh . hehe . pastuuh ,shawal kasi snap pic dgn dea . so amek jee lahh hehe .
then , na amek gmba sorg sorgg tak dpt so amek gmba ramai ramai . ituu yg shawal minta . Thanks Abg Shawal hehe *,* pastuu , mase snap tuh , shawal minta PA dea amek gmba aku dgn deaorgg gune fone dea and the others yg tak dikenali pun amek gmba aku dgn dorgg . hehe then bile aku na trun , ade yang pakai baju merah tuh ckp nan aku , ehh jangan lahh trun duluu . join jee lahh (he smiles) then aku ckp takpe takpeee . hehe then mira ckp dgn aku , kau dah mcm artis mcm dorgg dah eppy bile kat ats tadii . pastuu , shawal tanye aku . umur berapa nii ? aku jawab lahh 16 thun . dea punyaaaa terkejuttt . hahaha tak bole belahh HAHA tuaa sgt kee aku nii ? ahahha . Then bile naik atas , ade sorgg mamat nii tengah call pastuu tengok jee aku naik esculator . Kenapa ntahhh . Crazy agaknyaaaa ! HAHAHAH :p





Lepastuu , kami pun makan di Kluang Cafe . Errkkkkk alhamdulilah kenyang jugaa akhirnyaaa . Sedap jugaa , lepastuuu tambah dgn air limau ais . Yummy , Sedap sedapp hehehe ;D Okayy lahh penat menaip nii . HEHE mesty pnjng kan aku tulis ? Ituu sahaja setakat ini . Trimasss For Everything to My Family (:



*THIS IS ADEGAN THAT NOT COME TRUE (=

video video



It's funny right ? Yeahhh , this is our memoriable HHEHEH thanks guys x-x